Moppen

Home » Moppen

moppen

Waarom heeft de kip de moppenpagina van Humor.nl bezocht? Om te kijken of er nog wat te lachen viel natuurlijk! Welkom op onze pagina vol met de beste moppen om je dag op te vrolijken en je lachspieren te trainen.

Of je nu een grapjas bent die altijd in is voor een goede mop, of gewoon behoefte hebt aan wat luchtigheid in je leven, bij Humor.nl ben je aan het juiste adres. Lees verder en ontdek onze selectie van de grappigste moppen die er te vinden zijn.Biertje

Er komt een kerel het cafe binnen en bestelt een biertje. Het biertje is half leeg en de kerel moet dringend naar de wc. Hij schrijft op een bierviltje : " afblijven ik heb er in gespuuwd". Hij gaat naar de wc een tijdje later komt hij terug, op het bierviltje staat nu "ik ook"

Toverspiegel

Een vrouw die is verhuist en neemt een kijkje op haar nieuwe zolder. Vind ze op zolder een toverspiegeltje. Dus zei denkt dat moet ik een uitproberen, en zegt : "spiegeltje, spiegeltje in het rond ik wil graag tieten van ieder 5 pond. En een enorme lichtflits volgt en ze heeft tieten van ieder 5 pond. dus zei rent naar beneden en vertelt het tegen haar vriend. Kijk, kijk !!! Ik heb een toverspiegeltje gevonden. Dus die vriend natuulijk ook even uitproberen, en zegt: "Spiegeltje, spiegeltje in het rond ik wil graag een pik tot op de grond een weer een enorme lichtflits volgt en wat denk je ???? Allebij z'n benen eraf ....

Vissen

ik zat te vissen aan een meer, komt er ineens een man me toe en vraagd : bijten ze? ik : neehoor je kunt gerust dichter bij komen staan :)

Het groeit

er komt een man bij de dokter en die heeft een grote bult op ze voorhoofd en de dokter vertrouwt het nie en zoekt het helemaal uit. een paar weken later komen de tests binnen en belt de dokter de man op. dokter:ik heb goed nieuws en slecht nieuws! man: ok, begin maar bij het slechte nieuws. dokter: het slechte nieuws is dat er een lul op je voorhoofd groeit. man: en het goed nieuws? dokter: over twee dagen zie je der nix meer van!! man:hoeso dan? valt hij er dan af? dokter: neej want dan hangen je balle voor je ogen..

Dokterspraat

Na hun wekelijks kaartpartijtje, beginnen drie dokters tegen elkaar op te scheppen. "Drie jaar geleden", zegt de eerste, "kwam een houtzager bij mij met zijn bloedende arm nog in zijn hand. Koelbloedig als ik was, naaide ik de arm er weer aan. Onlangs las ik, werd hij belgisch kampioen gewichtheffen." "Och, en bij mij dan!", zegt de tweede, "Nog maar enkele maanden geleden strompelt een racepiloot mijn consultatiekamer binnen, en die heeft zijn afgerukte been in zijn hand. Ik aarzel niet en naai zijn been er weer aan. En op het recente EK, verbrak hij het europees record steeple. "Dat is nog niets bij wat ik heb meegemaakt", besluit de derde dokter, " Twintig jaar geleden raadpleegt mij een man waarvan het hoofd was afgerukt. Hij was reeds bij verschillende dokters geweest, maar niemand kon hem helpen. Ik ook niet, dacht ik, want zijn hoofd was compleet vermorzeld. Heb ik dan maar uit armoede een apenhoofd aan zijn romp genaaid. En nu, zoveel jaren later, is hij president van amerika!"

Schoonmoeder

Er loopt een man op het strand met zijn voeten in het zand. dan opeens vind hij een lamp dus hij wrijft erop en er komt een geest uit waarop die geest andwoord: u mag 3 wensen doen op een voorwaarden uw schoonmoeder krijgt alles het dubbele dus die mant denk van sjit maar ja als ik het krijg dus zijn eerste wens is dat hij een boot wilt dus hij krijgt een boot maar ja zijn schoonmoeder krijgt alles het dubbele bij zijn tweede wens wenst hij een villa dus hij krijgt een villa maar ja bij de laatste wens zegt hij mep mij maar half dood

Dame en advocaat

Een dame en een advocaat zitten in het vliegtuig. De dame is moe en wil wat slapen, maar de advocaat stelt haar voor een spelletje te spelen. De dame weigert en draait zich om om wat te slapen, maar de advocaat geeft niet op. "Luister" zegt hij : Je mag de ander een vraag stellen. Wie het antwoord niet weet, moet de ander 5 euro geven." Opnieuw weigert de dame en legt zich wat makkelijker om wat te slapen. De advocaat probeert opnieuw: "We spelen het als volgt: als jij het antwoord niet weet, geef je mij 5 euro, als ik het antwoord niet weet, krijg jij 500 euro "Ok dan " zegt de dame en ze speelt mee. De advocaat begint met een vraag: "hoeveel bedraagt de afstand tussen de maan en de aarde?" De dame neemt spontaan haar portemonnee en geeft 5 euro aan de advocaat. Die glundert en zegt : Nu is het uw beurt om mij iets te vragen. De dame denkt even na en vraagt dan: "Wat gaat met drie poten de berg op en komt er met vier poten weer vanaf?" De advocaat denkt heel diep na, hij weet het niet. Hij neemt zijn laptop en begint in een encyclopedie te neuzen, maar vindt het niet. De dame is intussen in slaap gevallen. Hij logt via zijn gsm in op het internet en zoekt een hele poos op het internet, maar vruchteloos. Ten langenlaatste maakt hij de dame wakker, neemt hij zijn portemonnee en geeft de dame 500 euro. De dame stopt het geld weg en draait zich weer om om verder te slapen. Dan vraagt de advocaat: "wat was het antwoord op devraag?" De dame neemt zwijgend haar portemonnee en geeft de advocaat 5 euro.

Schepping

God maakte adam en zei: -Adam, Ga naar de vallei... Adam vroeg: - Wat is een vallei, mijn Heer? God legde het uit. Toen zei God: -Adam, ...steek de rivier over... Adam vroeg toen weer: - en wat is nou weer een rivier? En God legde het uit. Wat later zei God: -Adam, beklim die berg... En Adam vroeg: - wat is een berg, mijn Heer? En God legde het uit. Iets later zei God: -...aan de andere kant van de berg, daar vind je een grot... Adam vroeg: - wat is een grot mijn Heer? En God legde het uit. Later ging God verder: -Adam, in de grot daar vind je een vrouw... En Adam vroeg verbaasd: - wat is een vrouw Heer? En God legde het uit, en zei: - Ik wil dat je je gaat voortplanten En Adam vroeg: Hoe doe je dat dan? En voor de zoveelste keer legde God het uit. En daar ging Adam... door de vallei; over de rivier; hij beklom de berg; vond de grot; en vond de vrouw, 5 minuten later, was Adam weer terug. God, een beetje geirriteerd, vroeg hem: - en wat is er gebeurd? En Adam antwoorde: Wat is hoofdpijn?

Generaal

Er zit een jongen bij de keuringsarts voor militaire dienst. De arts vraagt de jongen wat hij in militaire dienst wil gaan doen. Ik wil graag generaal worden, zegt de jongen. Ben je gek? zegt de arts. Zegt de jongen: Is dat vereist dan?

Onverzadigde poes

Komt een man een café binnen, legt zijn kat op de bar en zegt tegen de ober: "Doe mij maar een pilsje en 20 bitterballen voor mijn kat." Even later komt de ober de bestelling brengen. Na een kwartiertje bestelt de man weer hetzelfde en dat gaat zo de hele avond door. Op het einde van de avond zegt de barman: "Ik snap best dat jij 20 pilsjes op een avond drinkt, maar dat die kat van jou 20 x 20 bitterballen naar binnen werkt, nee daar begrijp ik niets van." "Nou", zegt de man, "dat zal ik je eens uitleggen." Laatst liep ik door het bos en daar kwam ik een fee tegen. Ik mocht twee wensen doen. Dus ik wenste heel veel geld en nu heb ik een bankrekening die ik nooit meer leeg krijg." "Ja, en wat was je tweede wens dan?", vraagt de ober."Als tweede wenste ik een onverzadigbare poes", maar ik geloof dat ze dat verkeerd begrepen heeft..."

File

Sta ik laatst in de file draait die vent in de auto naast mij zijn raampje open... Ik denk dat die iets wil vragen en draai ook mijn raampje open... Zegt die vent: Ook een scheet gelaten?

Inbreker

Een inbreker sluipt door een donkere huiskamer, op weg naar de DVD-speler. Plotseling hoort hij een stem zeggen: “Jezus houdt u in de gaten".De inbreker schrikt zich een ongeluk en verstopt zich achter het gordijn.Nu blijft het stil en na 5 minuten komt hij weer te voorschijn. Hij gaat voorzichtig verder richting de keuken en weer hoort hij een stem zeggen:“Jezus houdt u in de gaten". De inbreker doet zijn zaklantaarn aan en schijnt voorzichtig in het rond. Dan ziet hij plotseling een papegaai in een kooi, en die zegt nogmaals: “Jezus houdt u in de gaten". “Wat leuk", zegt de inbreker, "een pratende papegaai. Hoe heet jij eigenlijk?" De papegaai antwoordt": "Mozes". De inbreker lacht schamper en vraagt: "Wat voor mensen noemen hun papegaai nou in vredesnaam Mozes?" “Dezelfde mensen die hun Rottweiler Jezus noemen."

Bier

De directeuren van Heineken, Bavaria en Grolsch komen bij elkaar. Ze gaan wat drinken in een café en bestellen wat. De directeur van Heineken bestelt een Heineken, de directeur van Bavaria bestelt een Bavaria en de directeur van Grolsch bestelt een glaasje water. Dan vragen de directeuren van Heineken en Bavaria: "Waarom drink je geen bier?" Dan zegt de directeur van Grolsch: "Als jullie geen bier drinken, waarom zou ik dat dan doen!"

Oplichter gezocht

jantje liep op straat want hij zocht een baan. opeens zag hij een bordje van de politie, daar stond op: oplichter gezocht. Hij loopt naar binnen en vraagt: "is die baan nog vrij?"

Kaarsen

1 kaars zij tegen de andere :"zullen we samen uit gaan?"