Moppen

Home » Moppen

moppen

Waarom heeft de kip de moppenpagina van Humor.nl bezocht? Om te kijken of er nog wat te lachen viel natuurlijk! Welkom op onze pagina vol met de beste moppen om je dag op te vrolijken en je lachspieren te trainen.

Of je nu een grapjas bent die altijd in is voor een goede mop, of gewoon behoefte hebt aan wat luchtigheid in je leven, bij Humor.nl ben je aan het juiste adres. Lees verder en ontdek onze selectie van de grappigste moppen die er te vinden zijn.Stropdassen

Een man liep in de woestijn en had al in geen dagen gedronken. Opeens ziet hij in de verte een vent op een kameel! Hij loopt er op af en roept, "Water...water, ik sterf van de dorst". "Het spijt me", zegt de man op de kameel, "maar ik heb alleen maar stropdassen". Dorstiger dan voorheen loopt de man verder en ziet dan ineens weer een man op een kameel op hem afkomen. "Water...geef me water, ik heb in geen dagen gedronken". "Sorry", zegt de man op de kameel, "maar ik heb alleen maar stropdassen". Uitgeput loopt de man verder en ziet dan ineens een restaurant verschijnen. Halfdood hobbelt hij voort en bij het restaurant aangekomen valt hij voor de portier neer op de grond en raspt, "WATER". Waarop de portier antwoord, "Het spijt me meneer, maar u mag hier alleen maar naar binnen met een stropdas".

Dieren praten

Een cowboy komt een dorpje binnen en ziet een indiaan aan de rand van zijn huis zitten. Cowboy: leuke hond heb je. Vind je het erg als ik met hem praat? Indiaan: hond niet praten Cowboy: hallo hond, hoe is het? Hond(pratend): gaat wel. De indiaan is verbijsterd. Cowboy: hoe behandeld jouw baas je? Hond: hij is heel aardig, krijg goed te eten. Laat me vaak uit. Cowboy tegen de indiaan: mag ik met jouw paard praten? Indiaan: paard niet praten. Cowboy: hoe gaat het paard? Paard: uitstekend, dank je wel. Ik krijg goed te eten, maak veel ritjes en ik mag binnen slapen. De indiaan is volkomen van slag en snapt er niets meer van. Cowboy: mag ik met jouw schaap praten? Indiaan: Schaap Liegt!!!

Wedstrijd

Er is een voetbal wedstrijd tussen FC Groningen en de BVO Emmen. Een Emmen-supporter kan het Oosterpark-stadion van Groningen niet vinden en vraagt na lang rond gereden te hebben aan een voorbijganger: "hallo hoe kom ik bij FC Groningen". zegt de man: "trainen trainen en nog eens trainen!!"

Operatie

Patiënt tegen de dokter... "Ik ben toch zo gespannen voor die operatie dokter...." Dokter: "Wat dacht u van mij! Het is mijn eerste operatie!"

Schotten

NEC heeft 2 schotten gekocht voor het nieuwe seizoen. Om het doel dicht te timmeren.

Intelligent

Twee ouders zitten op te scheppen over de intelligentie van hun zoontjes.. Zegt de ene: "Mijn zoon kon met 8 maanden al lopen. Zegt de ander: "O ja, de mijne was zo intelligent om zich te laten dragen!"

Aanzoek

Boze vader: je hebt mijn dochter ten huwelijk gevraagd. Had je dat niet eerst aan mij moeten vragen? Jongen: ik wist niet dat u ook van me hield.

Weduwe

Drie vrienden gaan vissen in een bootje.Plotseling steekt er een hevig onweer op en Jan Flipsen wordt dodelijk getroffen door de bliksem. Shit zegt Kees tegen Piet wie moet het aan zijn vrouw vertellen? Ik doe het wel zegt Piet.Zij gaan naar zijn huis en Piet gaat naar binnen en Kees blijft buiten staan.Even later komt Piet naar buiten met een kratje bier.Hoe is het gegaan vraagt Kees.Ik ging naar zijn vrouw en vroeg bent u de weduwe Flipsen? Zij lachte en zei ik ben Mw Flipsen maar geen weduwe hoor. Wedden om een kratje bier zei ik.

Gemist

Een scherpschutter zegt tegen zijn vrouw: ik heb je vandaag gemist schat.

Kosten huwelijk

Zoon: "wat kost het om te trouwen?" Vader: "geen idee ik betaal nog steeds"

CIA Agent

De CIA had een vacature voor een huurmoordenaar. Na alle background checks, interviews en testen gedaan werden, waren er drie kandidaten; twee mannen en een vrouw. Voor de laatste test namen de CIA agenten een van de mannen naar een zware metalen deur en gaven hem een geweer. "We moeten weten dat je onze instructies altijd zal volgen, wat de gevolgen ook mogen zijn. In deze kamer zit je vrouw in een stoel. Vermoord haar!" De man zei, "Dat meen je toch niet. Ik zou nooit m'n vrouw kunnen vermoorden." De agent zei, "Dan ben je niet de correcte persoon voor deze job." De tweede man werd dezelfde instructies gegeven.Hij nam het geweer en ging in de kamer.Alles was stil voor ongeveer vijf minuten. Dan kwam de man uit de kamer met tranen in z'n ogen. "Ik heb het geprobeerd, maar ik kan m'n vrouw niet vermoorden." De agent zei, "Dan ben je niet de man voor ons. Neem je vrouw en ga naar huis." Tenslotte was de vrouw aan de beurt. Ze werd dezelfde instructies gegeven om haar man te vermoorden. Ze nam het geweer en ging de kamer binnen. Schoten werden gehoord, het ene na het andere. Dan hoorden de agenten geschreew en geklop om de muren. Na een paar minuten was het weer stil. De deur opende traag en daar stond de vrouw. Ze veegde het zweet van haar voorhoofd en zei, "Dit geweer was met losse flodders geladen. Ik heb hem met de stoel dood moeten slaan."

Dokter?

Een mevrouw tegen de dokter: "dokter, volgens mij heb ik een nieuwe bril nodig." "Volgens mij ook mevrouw, U staat namelijk in de snackbar!"

Geest

Bush en Osama lopen door de woestijn. Opeens zien ze daar een lamp liggen, ze pakken hem op en wrijven erover.. Er komt een geest uit die hen elk 1 wens laat doen. Osama mag eerst; "Ik wens dat ik in mijn eigen land zit en dat er een gigantische muur om ons land staat." -- En flats.. Osama is terug thuis en een gigantische muur om zijn land..-- Bush mag nu zijn wens doen, maar vraagt eerst aan de geest; "Vertel me meer over die muur van Osama." Geest; "Die muur is zo hoog en sterk dat niemand er langs, onder, over of door kan." Bush antwoord daarop...; "Ok geest vullen met water!!"

Nutteloos

Kees komt meet een prachtige autoradio thuis. vraagt zijn vrouw hoevel het t gekost. zegt de man maar 25 euro! das niet duur maar wel nutteloos want je hebt geen auto,zegt zijn vrouw. ach wat, zegt kees jij koopt toch ook regelmatig een BH!

Naar de usa

Een blonde vrouw was zo depressief, dat ze een einde aan haar leven wilde maken door in de Westerschelde te springen. Ze stond boven aan de dijk te kijken naar het ijskoude water, toen een knappe matroos voorbij liep. De knappe matroos zag haar huilen en kreeg medelijden, sloeg een arm over haar heen en vroeg wat er loos was. Hij toonde veel begrip en zei dat springen in de westerschelde de oplossing ook niet was. De matroos stelde voor met hem naar Amerika te varen. Hij zou haar verbergen op zijn schip en als verstekeling naar Amerika smokkelen, hij zou haar elke avond eten komen brengen en zij zou niets te kort komen. Inderdaad, elke avond vier boterhammen, een stuk fruit en een nacht vol passie. Tot de 17de dag ... ze werd gevonden. "Wat heeft dit te betekenen?",vroeg de kapitein. De blondine legt uit: "Ik heb een regeling met een van uw matrozen, ik krijg eten en een gratis reis naar Amerika en hij naait me." "Dat weet ik wel zeker!", zei de kapitein, "Want dit is het veer Kruiningen - Perkpolder ...