Moppen

Home » Moppen

moppen

Waarom heeft de kip de moppenpagina van Humor.nl bezocht? Om te kijken of er nog wat te lachen viel natuurlijk! Welkom op onze pagina vol met de beste moppen om je dag op te vrolijken en je lachspieren te trainen.

Of je nu een grapjas bent die altijd in is voor een goede mop, of gewoon behoefte hebt aan wat luchtigheid in je leven, bij Humor.nl ben je aan het juiste adres. Lees verder en ontdek onze selectie van de grappigste moppen die er te vinden zijn.Vangst

Voor ik deze vis er eindelijk uit had, heb ik wel een uur lang moeten worstelen, vertelde een visser tegen een andere visser. Kan ik me indenken knikt de laatste, lastige dingen die nieuwe blikopeners.

Brandweer

Met de Brandweer. Kom snel, mijn huis staat in brand! Heeft u al geprobeerd om water er overheen te gooien? Ja, schiet op! Nou, dan hoeven wij niet te komen, want meer kunnen wij ook niet doen.

Kinderliefde

Tante Toos komt op bezoek en vraagt: Is het niet gevaarlijk om het kind op een hoog bedje te laten slapen? Nee hoor, we hebben dat met opzet gedaan, zodat we het goed kunnen horen als hij eruit valt.

Drankje

er staat een kroeg boven op een hoog gebouw.in de kroeg komt een man en besteld een sterk drankje.Dan loopt hij naar het balkon en springt naar beneden.Even later staat hij weer in de kroeg en besteld weer hetzelfde drankje.En dan springt hij weer van het balkon af.Even later doet hij weer het zelfde.Zo staat hij na een tijdje weer boven in de kroeg. Dan vraagt een man die alles heeft gezien hoe hij dat voor elkaar krijgt en de eerste antwoord daarop: Dit drankje is zo sterk, het geeft je vering moet jij ook maar eens proberen!! Dus de man besteld zo'n zelfde drankje looopt naar het balkon en springt:waaaaaaahhhhhh spletsjjjj! De eerste loop terug naar de bar en gaat daar smakenlijk zitten lachen! De barman ziet het en zegt: Superman, wat ben je toch een eikel als je dronken bent!!!

Dement

Dokter de Zwart komt op zijn wekelijkse ronde door het bejaardenhuis meneer van Puffelen tegen en begint een praatje met hem. Van Puffelen zegt hem dat hij de laatste week rare dingen meemaakt. 'Als ik 's-nachts naar de WC ga, dan gaat vanzelf het licht aan.' De Zwart is bang dat van Puffelen een beetje seniel wordt, dus hij belt diens zoon op. Zijn vrouw neemt op en hij verteld het verhaal aan haar, waarop zei gilt 'Hé Jan, moet je horen, Pa piest weer in de ijskast!'

Slapeloosheid

Dokter weet u iets tegen slapeloosheid? Natuurlijk, maar eerst moeten we de oorsprong van de kwaal verwijderen. De patient knikt peinzend: Dat zal niet zo eenvoudig zijn, mijn vrouw is erg dol op de baby.

Zwembandjes

Er liggen 2 zwembandjes in het zwembad zegt de ene tegen de ander : heb jij ook zo'n last van een opgeblazen gevoel ?

Worteltaart

Er was eens een konijntje dat bij de bakker binnenstapte. Die bakker vroeg wat hij voor dat konijntje kon doen. 'Hebt u worteltjestaart?' vroeg dat konijntje. Tot zijn spijt moest de bakker zeggen dat hij dat niet had. Het konijntje ging weer naar buiten, en de bakker werkt door. Een week later kwam dat konijntje weer binnen, en vroeg opnieuw of de bakker geen worteltjestaart had. En opnieuw moest de bakker zeggen dat hij dat niet had. Na een paar weken het konijntje over de vloer gehad te hebben, werd de bakker het beu, en hij bakte een worteltjestaart. En die week kwam het konijntje weer binnen. 'Hebt u worteltjestaart?' Trots zei de bakker dat hij er eentje gebakken had. Zei dat konijntje: 'Vies hé!'.

Mooi zo

Een man vraagt aan God: "God, waarom heeft u vrouwen toch zo mooi gemaakt?", waarop God antwoord: "Zodat je ze aantrekkelijk vindt". Dan vraagt hij: "Maar God, waarom heeft u ze dan zo dom gemaakt?", waarop God antwoord: "Zodat ze jou ook aantrekkelijk vinden!".

Schijtvogel

Loopt een man door het bos die vreselijk nodig moet poepen . Hij gaat de bosjes in ,gaat op zijn hurken zitten ,en begint te poepen . 20 min. later komt er een politieagent aan . hij hoort wat gerommel en gaat kijken . De man kan net op tijd zijn hoed over de drol doen . De politieagent vraagt : wat doet u hier . De man antwoordt : ik heb hier een hele bijzondere vogel: de kakkadorus . Mijn vriend is een half uur geleden een kooi gaan halen , maar is nog steeds niet terug . Ik heb een idee . Als u nou die vogel onder de hoed vasthoudt , ga ik kijken waar mijn vriend is met zijn kooitje . Zo gezegd ,zo gedaan . De man rent weg , en de politieagent zit daar met een hoed . 20 min. later komt er een andere politieagent aan en die gaat ook in de bosjes kijken en ziet daar zijn collega zitten . Hij vraagt: wat ben jij nou aan het doen . Ik hou een bijzondere vogel vast onder deze hoed , maar de man is weg . Als ik nou die hoed optil , pak jij die vogel . Zo gezegd zo gedaan . Dus die ene agent tilt die hoed omhoog en die andere : plats . Vraagt de ene agent : heb je hem . Nee hij is weggevlogen denk ik , maar hij heeft wel flink zitten schijten!!

Uw lading

Op een kille dag in het putje van de winter stopt een vrachtwagen aan een rood licht. Achter deze wagen rijdt een dom blondje. Zij stopt op haar beurt, stapt uit, klopt op de deur van de vrachtwagen en roept: 'Meneer, ik ben Peggy en u verliest uw lading!' De vrachtwagenbestuurder wil wel antwoorden, maar net op dat moment wordthet licht groen en rijdt hij door. Aan het volgende licht begint het blondje opnieuw met het hele gedoe. Maar ook deze keer vertrekt de chauffeur, zonder zelfs te letten op het domme blondje. Hij heeft echter geen geluk, want ook de volgende lichten staan op rood.. Het blondje, ondertussen behoorlijk op haar tenen getrapt, stapt opnieuw uit, gaat voor de vrachtwagen staan en roept heel luid: Meneer, ik ben Peggy en u verliest uw lading!' Waarop de man geėnerveerd zijn raampje opent en tegen het blondje roept: 'Mevrouw, ik ben Erik en ik strooi zout...'

Pissen

Een man loopt vanaf de biljarttafel naar de bar in een café en zegt tegen de barkeeper: "Ik wil graag wedden dat ik in dat glas daar 5 meter verderop kan pissen zonder dat er iets naastkomt!" De barkeeper lacht en zegt: "Oké, voor hoeveel wedden we?" "300 euro!", zegt de man. "Afgesproken!", zegt de barkeeper. De man ristst zijn broek open en begint te pissen. Hij pist op de bar, op de barkeeper, op de grond, op de krukken, behalve in het glas! De barkeeper en de man liggen helemaal dubbel van het lachen. Dan vraagt de barkeeper: "Waarom lach jij? Je bent net 300 euro armer geworden!" "Nou", zegt de man "Ik heb zojuist met mijn vrienden bij de bar voor 600 euro gewedt dat ik hier alles onder zou pissen en dat jij er gewoon om zou gaan lachen!"

Opluchting

Andre Hazes komt bij de dokter en zegt: dokter, dokter, ik heb polio, ik heb polio zegt de dokter: oh gelukkig ik dacht dat je kwam zingen

500

In een overvolle bar ziet een man een vreselijk mooi wijf zitten. Hij stapt op haar af en vraagt: "Kan ik je wat te drinken aanbieden?" De vrouw kijkt hem aan en roept keihard, zodat de hele kroeg het kan horen: "Wat?..., wat wil je in mijn kont duwen?" De hele kroeg barst in lachen uit en de man trekt zich met een kop als een boei terug tot achter in de zaak. Even later komt de vrouw naar hem toe. "Het spijt me", zegt ze "ik ben studente psychologie en ik wilde eens kijken hoe je zou reageren, en dat drankje sla ik niet af." Waarop de man uitschreeuwt: "Wat?...., 500 euro???"

Tok

Zegt de ene kip "TOK" Zegt de andere " Are you TOKKING to me?"