Moppen

Home » Moppen

moppen

Waarom heeft de kip de moppenpagina van Humor.nl bezocht? Om te kijken of er nog wat te lachen viel natuurlijk! Welkom op onze pagina vol met de beste moppen om je dag op te vrolijken en je lachspieren te trainen.

Of je nu een grapjas bent die altijd in is voor een goede mop, of gewoon behoefte hebt aan wat luchtigheid in je leven, bij Humor.nl ben je aan het juiste adres. Lees verder en ontdek onze selectie van de grappigste moppen die er te vinden zijn.Opticiën

Harry heeft een bril nodig en gaat naar de opticiën. Harry: "ik denk dat ik een bril nodig heb." De man waar hij tegen spreekt: "Ik denk het ook, u staat namelijk in de speelgoedwinkel".

Krokodil

Komt een man in paniek bij de dokter: "Dokter, een krokodil heeft me gebeten!" "Tja" zegt de dokter, "Dat doen ze..."

Superhond

Kees ging eens wandelen met zijn hond Bello. Toen hij bij de grote vijver in het park kwam gooit hij een stok in het water en hup, Bello er achter aan. Bello zwom niet, maar liep OVER het water. Kees geloofde zijn ogen niet... Dus hij nog een keer. Hup, stok, hup Bello over het water naar de stok en terug.Dus Kees belt de dierenarts en vertelt het verhaal. Nou, zegt de dokter, ik kom wel even kijken.Dus.. Weer naar die vijver. Stok, Bello over het water.Kees: "Heeft U al enig idee wat het kan zijn??? Zegt de dokter: Ja, hij kan niet zwemmen

Aangifte

Piet doet aangifte op het politiebureau. Toen ik gisteravind uit de bioscoop kwam, zag ik nog net dat er iemand met mijn auto vandoor ging. Hebt u een signalement van de dief? Nee, maar gelukkig heb ik wel het kenteken genoteerd.

Bakker

Komt een man bij de bakker en wach op z'n beurt. "Zeg het maar", zegt de bakker! "Mag ik een brood", zegt de man. "Wit of bruin", vraagt de bakker. "Ja ", zegt de man. "Wat ja", vraagt de bakker. "Ja meneer".

Roodkapje

Roodkapje loopt door het bos en ineens ziet ze de grote boze wolf in de bosjes zitten. Ze loopt naar hem toe en zegt: "Maar grote boze Wolf wat hebt u van die kleine oogjes!?" Zegt de grote boze wolf: "Rot op mens, ik zit te schijten."

Wegjagen

Er zit een man in de trein, die steeds peper en zout uit het raampje naar buiten strooit. De man die tegenover hem zit, vraagt: "Waarom strooit u toch steeds peper en zout uit het raam?" "Dat is tegen de leeuwen," zegt de ander. "Maar het zijn hier toch helemaal geen leeuwen?" zegt de een weer. Zegt de ander: "Zie je wel dat het helpt!"

Bierbuik

Een man met een enorme bierbuik staat voor een kleuterschooltje.Als de bel gaat rennen alle kleuters naar buiten,maar de man blijft staan.even later komt de juf naar buiten en zegt:verwacht u nog een kindje? Nee,zegt de man en klopt op zijn buik,dat is van het drinken!!

Vampier

Hangen er 2 vampiers in een kerktoren zegt de ene tegen de andere ja, ik heb trek maar ja het wordt al bijna licht he, maar ik zou toch nog wel ff wat willen scoren. zegt die andere vampier doe dat nu niet jongen dat red je nooit het wordt al over 10 minuten licht.zegt die andere ja ik heb zin ik probeer het toch. dus hij het raam uit binnen 10 seconden is hij weer terug heel zijn bek vol met bloed. zegt die ene hoe heb jij dat zo snel gedaan? ja, moet je naar buiten kijken zie je die lantaarnpaal? ja, zegt die ene, nou, die zag ik dus niet.

Vluchten

Stel je eens voor........ Je rijdt met je auto een constante snelheid met rechts van je een ravijn. Aan je linkerzijde een ziekenwagen die een dezelfde snelheid rijdt als jij en in dezelfde richting. Voor je, een grote limo, achter je, een helicopter die juist over het wegdek raast. Ook deze twee gaan met dezelfde snelheid vooruit als jij. Wat kun je doen om te ontkomen? Van die draaimolen afstappen!

Jagen?

Een jager loopt in het bos op zoek naar zijn prooi na 5min rond kijken ziet hij een hert, snel pakt hij zijn geweer en schiet... en jawel de eerste keer raak dus hij snel naar huis. Terwijl hij het bos uitloopt met het hert over zijn schouder komt hij de boswachter tegen. De boswachter : "wist je dat je hier helemaal niet mag jagen ?" jager : "hoezo ik jaag nooit" de boswachter : "wat is dat dan op je schouder ?" jager : "IEK! EEN BEEST!"

Souvenir

een echtpaar is aan het eind van een safarivakantie en de man wil een souvenir meenemen. hij vangt een slang, waarop zijn vrouw zegt ook iets te willen. "pak jij dat leuke kleine stinkdiertje daar dan". op hun hotelkamer aangekomen beraden ze zich hoe ze het spul door de douane krijgen. De man besluit de slang als riem om zijn broeksband te binden en adviseert zijn vrouw het stinkdiertje in haar onderbroek te stoppen. "wat denk je van die lucht dan!" zegt ze, waarop de man zegt: "Daar gaat hij echt niet dood aan hoor!"

Gedronken

Een man zat in een cafeetje eens lekker door te zakken, hij dacht ik moet wel op tijd thuis zijn anders merkt mijn vrouw dat ik weer in het cafe ben geweest. Dus de man wil opstaan om weg te gaan, maar hij dondert zo van zijn kruk af op de grond. hij denkt, ik moet maar even 2 zwarte koffie drinken, misschien kan ik dan weer gewoon weggaan. Dus de man besteld 2 zwarte koffie en drinkt ze allebei op, waarna hij weer probeert te gaan staan. Weer valt hij op de grond neer en hij denkt bij zich zelf "hoe kan dit nou dan?" Dan nog maar 2 zwarte koffie opdrinken. Weer probeert hij van zijn kruk af te gaan en weer valt hij. hij denkt "nou is het mooi geweest" dus hij kruipt naar huis, heel zacht gaat hij naar bed, en denkt "YES! mijn vrouw heeft niets gemerkt" De volgende ochtend word hij wakker en ineens zegt zijn vrouw "Je was gisteravond weer in de kroeg, he!" waarop de man antwoord: "Hoe weet jij dat?" Ze hebben gebeld, Je rolstoel staat er nog!

Soepje

Een man zit in een restaurant en roept opeens: Ober, er zit een haar in mijn soep. Ober: Sssst, straks wil iedereen er eentje.

Wat is veel?

Een jongen zit aan de ontbijttafel met zijn vader en vraagt: pap ,is duizend euro eigenlijk veel geld? dat ligt eraan of je moeder ze uitgeeft of dat ik ze moet verdienen...

Van melige moppen tot scherpe humor

Op deze pagina vind je moppen van alle soorten en maten. Van de meest melige moppen tot de scherpste humor, er is voor ieder wat wils. Of je nu van droge humor houdt of van melige moppen, onze Brabantse humor is voor iedereen geschikt. Want zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van een goede lach met een Brabants tintje?

Mop toevoegen

Moppen om te delen

Onze moppen zijn niet alleen leuk om te lezen, maar ook om te delen met anderen. Want zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan anderen laten lachen? Of je nu een feestje hebt of gewoon een gezellige avond thuis met vrienden, onze moppen zijn altijd goed voor een lach. En het beste van alles? Onze moppen zijn geschikt voor alle leeftijden, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er iemand zich beledigd voelt.

Een goede mop is een echte lachkick

Een goede mop is meer dan alleen een paar zinnen die je vertelt. Het is een moment waarop je je gedachten even opzij kunt zetten en kunt genieten van het moment. Het is een moment waarop je samen kunt lachen met anderen en even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Onze moppen zijn er om je te laten lachen, en dat zul je zeker doen! Onze pagina is gevuld met moppen voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeestje hebt, een avondje met vrienden of een familiediner, onze moppen zijn altijd goed voor een lach. Dus kijk vooral verder! Bekijk onze selectie van de beste moppen en laat je meeslepen in de wereld van humor en lachen. En wie weet, misschien ontdek je wel een nieuwe favoriete mop die je keer op keer kunt vertellen. En vergeet niet, een dag zonder lachen is een dag niet geleefd!

Mop met humor.nl delen?

Heb je ooit een mop gehoord die zo grappig was dat je moest huilen van het lachen? Of een mop die zo flauw was dat je alleen maar kon zuchten? Hoe dan ook, als je een goede mop weet, deel hem dan met ons op humor.nl!

Mop toevoegen

Alle mopjes zijn mooi!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en grappige moppen om onze pagina mee te vullen. Of het nu gaat om melige grappen, scherpe humor of woordspelingen, wij zijn er dol op en willen ze graag delen met ons publiek. Onze pagina is tenslotte niet voor niets dé plek waar je moet zijn voor de beste humor!

Brabantse topkwaliteit

Het is geen geheim dat Brabanders bekend staan om hun humor. En waarom zou je je lachspieren niet wat extra training geven door je favoriete mop met ons te delen? Onze redactie selecteert de beste moppen en plaatst ze op onze website, zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn.

Deel en blijf origineel

Dus, hoe deel je jouw mop met ons? Simpel, via ons online inzendformulier. Het enige wat je hoeft te doen is je mop in te typen. Als je wilt, kun je ook je naam erbij achterlaten, maar niets hoeft. Weet wel, we hebben al heel wat moppen gehoord, dus het is belangrijk dat jouw mop origineel is. Dat betekent niet dat je niet mag putten uit klassieke moppen of internetgrappen, maar het toevoegen van een eigen twist maakt het nog beter. Bij humor.nl zijn we dol op creativiteit en originaliteit, dus laat je fantasie de vrije loop en maak ons aan het lachen!

Maak deel uit van Humor.nl met jouw mop

Als jouw mop wordt geselecteerd, zie je ‘m vanzelf op de site verschijnen. Wie weet wordt jouw mop wel de nieuwe favoriet van ons publiek! En zelfs als jouw mop niet wordt geplaatst, hebben wij in ieder geval een goede lach gehad tijdens het lezen ervan. Want laten we eerlijk zijn, er is niets beter dan een goede mop om je dag op te vrolijken.

Lachen verbindt de hele wereld

Deel jouw beste mop met ons en laat ons lachen! En wie weet, misschien krijg je wel een eervolle vermelding op onze website. Want bij humor.nl weten we als geen ander dat lachen het beste medicijn is, en daar willen we graag aan bijdragen.

Mop toevoegen